DECLARATIE DE PRINCIPII VIZAND
PROIECTUL ADMINISTRARII BAROULUI BUCURESTI

propus de echipa reformista, grupata in jurul lui Mihnea Stoica

Obligatia morala a fiecarui candidat este aceea de a isi prezenta un program electoral. In mod ideal, programul electoral contine un set de obiective si un plan de masuri pe care candidatii le propun in realizarea lor.

Noi, cei care compunem grupul reformist, intelegem sa propunem colegilor mai multe proiecte, deschise spre insusire oricarui alt candidat. Ne rezervam dreptul de a adauga programului nostru electoral orice chestiuni semnalate de colegii pe care ii vom reprezenta, in masura in care nu vor fi antagonice principiilor la care am inteles sa subscriem.

Programul nostru electoral nu epuizeaza masurile pe care le propunem si contureaza viitoarea conceptie a administrarii baroului. Proiectele noastre au ca finalitate instituirea unor garantii care sa profite tuturor confratilor – termene de solutionare a lucrarilor si transparenta. Orice solutie va fi insotita, la cerere, de convocatorul si de procesul verbal al sedintei in care aceasta a fost adoptata.

Oferta noastra electorala nu este una obisnuita, in care reproducem principii ale profesiei sau in care enuntam in forme mai mult sau mai putin inspirate preocupari noastre comune. Noi va propunem un plan de reorganizare a baroului pe care va rugam sa il validati prin vot.

Planul nostru cuprinde cate un proiect (conceput pentru prezentare independenta pe prezenta decalaratie de principii) pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am trasat, clasate dupa natura lor, fie ea administativa, financiar-fiscala, statutara sau de imagine.

Proiectele noastre vizand reforma administrativa, statutara, financiar - fiscala si de promovare a valorilor profesiei nu au un caracter declamator,  festiv si electoral. Am incercat sa le inspiram un pronuntat caracter tehnic impus de confraternitatea cu care ne tratam colegul al carui vot il cerem. Ele fac referire la masurile pe care le propunem, efectele urmarite, implicatiile bugetare, termenele de realizare.

In consecinta va invitam sa ne urmariti proiectele, sa le analizati, sa le criticati si sa propuneti amendamente, pe care noi, la randul nostru, le vom citi, le vom analiza, le vom critica si, deloc surpinzator, ni le vom insusi si le vom adopta.

         Va multumim !

Descarca Reforma administrativa
Descarca Reproiectarea logistica a baroului
Descarca Primul birou

 

Ia legatura cu mine !

nume si prenume*:
telefon:
email*:
mesaj*:
* Campuri obligatorii