Echipa

Propun o echipa noua de consilieri pe care o sustin in mod public, impreuna cu care am convenit asupra unui plan de actiuni.

Vom reforma fundamental administrativ si functional structura departamentelor baroului si vrem sa reluam, intr-o abordare contemporana, obiectivele principiale ale avocaturii.

Impreuna am determinat ca valentele noi ale acestor principii ar fi urmatoarele:

Independenta profesiei, care garanteaza continutul si valoarea opiniei profesionale si se va pastra pe calea conservarii organizarii proprii, in afara sistemului public central sau local, judiciar sau extrajudiciar. Orice imixtiune, directa sau indirecta, a autoritatii publice in organizarea profesiei, ne afecteaza pe toti, chiar si atunci cand vizeaza pe unul singur.

Autonomia se manifesta in cadrul profesiei pe calea descentralizarii. In plan social autonomia se va manifesta prin infiintarea unei case proprii de asigurari de sanatate.

Evidentierea statutului de partener al justitiei presupune o apropiere de acest sistem, artificial indepartat prin “inspiratia” autoritatilor executive si legislative. Viitoarea apropiere de care vorbeam impune tratament partenerial reciproc, nu concesii unilaterale.

Echipa mea este formata din:

Candidati Consiliu (in ordinea de pe buletinul de vot)
  7. BIVOLARU Cezar-Edwards

12. CARAMAN Daniel
29. FENECHIU Catalin-Daniel
44. MOLOMAN George
45. NEAGOIE Daniela-Maria
46. NEMES Vasile

48. ONUTA Igor
49. PAIDIU Hubert-Alin
55. RADULESCU Bogdan-Viorel
60. STOIAN Grigore-Gabriel
61. STOICA Mihnea-Octavian
65. TOADER Iancu

Candidati Comisia de Disciplina (in ordinea de pe buletinul de vot)
2. BURCIU Remus Iustinian

 


Ia legatura cu mine !

nume si prenume*:
telefon:
email*:
mesaj*:
* Campuri obligatorii